Sök inlägg

Pandemihysteri

Det finns ingen anledning att vara hysterisk över det som kallas pandemi! Enligt tidigare definitioner av ordet ”pandemi” så krävs att människor dör i stor omfattning, men enligt WHO:s omdefinition så räcker det att många smittas. Det har alltid varit fallet med säsongsinfluensorna utan att de kallats pandemier. Officiell statistik visar att det inte finns någon väsentlig överdödlighet någonstans under 2020 då det inte fanns något vaccin och inte heller de mediciner som är effektiva mot Covid-19 fick användas. En som insett detta är läkaren Roger Hodkinson som i en video enkelt förklarar hur vansinnig denna hysteri är. Texten nedan är en transkription av videon, översatt av Fredrik Östman och tidigare publicerad i The Way of Reason.

Mitt namn är Roger Hodkinson och är en frihetsälskande patolog från Kanada. Jag är medlem av American College of Pathologists och Royal College of Physicians and Surgeons of Canada. Mina medicinska examina är från Cambridge University i Storbritannien, och jag har innehaft ett antal viktiga positioner, bland annat som biträdande professor vid University of Alberta, ordförande för Association of Laboratory Physicians of Alberta, ordförande för Canadian Examination Board in Pathology, VD för ett stort lokalt laboratorium och för närvarande är jag ordförande för ett amerikanskt bioteknikföretag som sysslar med DNA-sekvensering.

Jag har några viktiga budskap till er, till följd av denna skräckshow utan motstycke, den värsta i medicinens historia. Jag är djupt upprörd över denna helt onödiga, groteska mänskliga tragedi. Så mitt första budskap är följande:

1. Tro inget av det ni får höra. Allt har varit en hop av lögner, från början till slut. Ren propaganda! Detta är inget annat än en svår säsongsinfluensa med något ökad risk för äldre personer med komorbiditeter. Mitt andra budskap är att:

2. Mer än något annat är detta en pandemi av rädsla! Rädsla som avsiktligt drevs på av två viktiga faktorer: det ökända PCR-testet och det brutalt effektiva tystandet av alla motberättelser. PCR-testet skapar över 95 procent falska positiva resultat hos fullt friska människor och driver diagrammen i morgontidningarna, där dessa falska positiva resultat kallas fall. Men det är de inte! Man ljuger för er. Den andra orsaken till rädsla är det brutala nedtystandet av sanningen från de tre källor som man normalt skulle lita på för att bilda sig en egen oberoende uppfattning: politiker, media och läkare. Särskilt läkare, som genom sin fega tystnad har beslutat att sätta inkomster före etik. Den etik som vi läkare förväntas hålla högt: att i första hand inte skada och informerat samtycke.

3. Rädslan blev i sin tur en ursäkt för politiker och ovalda byråkrater att genomdriva de löjliga, helt godtyckliga föreskrifterna som inte har någon konsensus om effektivitet i den medicinska litteraturen. Ingen! Jag talar här om masker, social distansering, reseförbud och lockdowns. De kan inte fungera, har inte fungerat och kommer inte att fungera. Så mitt tredje budskap är helt enkelt detta: Läs mina läppar! Ingenting fungerar! Utom effektiv profylax med D-vitamin och tidig behandling enligt dr McCulloughs protokoll.

Detta är bara politik som låtsas vara medicin, och det är en mycket farlig lek. De klär sig i nationens flagga och hävdar att bara de kan skydda dig från livets alla risker. Det är omöjligt! Det kan jag säga er med kategorisk säkerhet som patolog: Döden inträffar. Livet är riskfyllt. Vänj dig vid det! Precis som du gjorde med de senaste influensaepidemierna och varje dag när du kör bil. Regeringarna måste vänja sig vid det faktum att den moderna medicinen är helt oförmögen att kontrollera spridningen av luftvägsvirus. Vi måste helt enkelt anpassa oss till dem på det sätt som vi högeffektivt har gjort vid tidigare influensaepidemier med generösa doser av den billigaste och verkningsfullaste medicin som finns: Sunt förnuft!

Flip-Flop Fauci skapade covid-19 när hans forskning om funktionsförstärkning slapp ut ur labbet i Wuhan. Du skall inte tvingas att sätta ditt och ditt barns liv på spel genom att bli vaccinerad bara för att lösa det problem som han skapade. Det är regeringstyranni och obeskrivligt stötande! Så för Guds skull: Låt dem inte skrämma dig till att bli vaccinerad. Säg åt dem att sluta med sprutorna! Tack!

Donera på 5 sekunder

1 kommentar på Pandemihysteri

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *